0
Your Cart

Recenze

Květiny na svatbu

Od paní Dity jsem měla na svou svatbu svoji kytici, kytici pro maminky , družičky, korsáž pro manžela a syny a také náramky pro družičky🥰
Kytici jsme spolu doladily k dokonalosti a je opravdu jako živá.
Doteď mi zdobí obývák.
Pořád sleduji stránky a žasnu 😍
Děkuji

Kristýna

Květiny na svatbu

Coolničku jsem uplně náhodou objevila na Fleru ještě v době, kdy jsem moc neměla představu o výzdobě naší svatby. Po prohlédnutí pár jejich kytic jsem měla okamžitě jasno a nemyslela na nic jiného 😁 Původně jsem chtěla jen kytku pro sebe a korsáž pro muže. Nakonec z toho byly i kytky pro mámy i pro babičky, korsáž pro svědka, náramek pro mě i svědkyni, čelenka i podvazek ❤️ A nemohla jsem si vybrat líp – vše bylo pečlivě zabaleno, domluva byla naprosto skvělá a kytice voní dodnes (a to je to od svatby už rok a půl 😊). Ještě jednou a tisíckrát … DĚKUJU!

Darina Ptáčková

Svatební vonička

Vše TOP ⬆ (domluva, provedení voničky, balení a odeslání)
Před skoro půl rokem jsem požádala o uvázání svatební voničky. Kromě toho, že vonička překrásně vypadá tak i nádherně voní 😍 (myslím, že ještě dlouho bude). Nechala jsem si ji poslat zásilkovnou, balíček byl pečlivě zabalen takže se voničce nic nestalo. Domluva byla také super 🙂

Obavy rodiny, že sušená kytice se na svatbu nehodí a bude vypadat pohřebně atd., byly naprosto roztříštěny při pohledu na Vaši tvorbu, která je naprosto překrásná 🤩

Moc děkuji 🥰🌸

Noemi Kubíčková

Kytice na svatbu

Od paní Dity jsem měla kytici a korsáž na zimní svatbu, vypadala úžasně a nikdo nepoznal, že není živá. Opravdu mohu kytice od Coolničky doporučit.

Jindřiška

Věnec

Začalo to jedním věncem, pak druhým, třetím… Tak milý a lidský přístup se jen tak nevidí. Milé zákaznice, tady jste na správném místě! Moc ráda výrobky doporučuji. A jak s oblibou říkám, pokud bych se znovu vydávala, tak kytici jedině od tebe..😘 Fotku přikládám z mé poslední objednávky.
Morava zdraví Prahu!
Markéta 💗

Markéta

Kytice & věneček do vlasů

Na paní Ditu jsem narazila na facebookové skupince. Tak jsem si našla její práci na Instagramu a hned jsem měla jasno – chci kytičku od ní 😍 komunikace byla skvělá, rychlá. Paní jsem zaslala svou představu a to, co mi paní Dita zaslala, předčilo má očekávání. Kytice vypadá nádherně, absolutně nejde poznat, že se nejedná o živou květinu 💐. Ke kytici jsem si nechala vytvořit i jemný věneček do vlasů, který vypadá taktéž krásně.
Mohu jen a jen doporučit ☺️🙏🏼

Jana Ševčíková

Dokonalost v každém detailu

Přidávám svou nadšenou recenzi po skvělé zkušenosti. Paní Dita pro mě vytvořila svatební set z umělých květin a výsledek předčil všechna očekávání! Kytice byly tak nádherné a detailně propracované, že nikdo nemohl uvěřit, že nejsou živé.

Je vidět, že paní Dita svou práci dělá s láskou a maximální péčí. Pokud hledáte květinářku, která dokáže kouzlit, určitě jste na správné adrese! Doporučuji všemi deseti!

Nikola

Největší odměnou je pro mě Vaše spokojenost. Děkuji za Vaše recenze.

Strong Testimonials form submission spinner.

Vyžadováno

Jaké je vaše jméno a příjmení?
Jaká je vaše e-mailová adresa?
Nadpis pro Vaši recenzi.
Co o nás říkáte?
rating fields
Chcete zahrnout hodnocení hvězdičkami?